De gewenste toets
aan uw huis

Maak bij de aanvangsfase van uw bouwproject alvast een afspraak, zodat u tijdig op de hoogte bent van alle mogelijkheden die aangeboden kunnen worden!

Alle werken gebeuren door Chris Van Astele zelf in zijn atelier zodat u zeker bent van de kwaliteit, de finesse en het vakmanschap. Dat, gecombineerd met een stipte levering en plaatsing, zorgt voor een gedroomde afwerking.

 • Keuken living13

  Ramen en deuren

  Uw ramen voorzien we in elke uitvoering: vast of opendraaiend met een beige of zwarte mastiek, in retro of modern, aangepast aan de stijl van uw woning.

  Ook voor uw deuren zijn er tal van mogelijkheden. Er kan gewerkt worden met fijne profielen waarbij elk stuk met de hand wordt gemaakt, uniek voor jou.

 • P1020133 2

  Leuningen

  Een stalen leuning kan de eyecatcher zijn in uw interieur, zowel in uw woning als in uw bedrijf of atelier. Functionaliteit en esthetiek gaan hier hand in hand.

 • stalen omheining voor de hond

  Afsluitingen

  Een stalen hekken en bijpassende afsluiting vervolmaken uw eigendom. Ze bieden u een fraai uitzicht en de nodige veiligheid. Kies voor een eenvoudige afwerking of voor subtiele toetsen.

 • Stalen houtnis

  Maatwerk

  Alles wordt door Chris Van Astele op maat gemaakt.
  Neem contact op om uw idee te bespreken en een vrijblijvende offerte te ontvangen.

Wenst u uw project
in onze handen te geven?

Neem contact op
Deze site gebruikt cookies. Ik ga akkoord met de privacy policy.

Voorkeuren